Ürün Bakımı

Ürün Bakımı

  1. Xeneora mücevherlerime nasıl bakmalıyım?
  1. Xeneora mücevherlerimi nasıl temizlemeliyim?
  1. Xeneora mücevherlerime nasıl bakmalıyım?

Xeneora Mücevherlerine her an iyi bakmalısın. Lütfen Xeneora mücevherlerini küçük çocukların ve bebeklerin ulaşamayacağı yerlerde sakla.

Tüm 925 ayar gümüş ürünler zamanla kararır ancak parfüm, tuzlu hava, kükürt, cilt kremleri, saç spreyi, klor ve asidik cilt ph’ı gibi maddelerle temas etmesi çok daha hızlı kararmasına neden olur.

Banyo yaparken, yatarken veya spor yaparken hiçbir mücevher takmamanı öneririz.

14 ayar altın kaplama mücevherler kararmaz ancak zaman içinde altın alaşımındaki metaller havadaki bileşiklerle reaksiyona girdiğinden altın tonunda hafif bir matlaşma yaşanabilir. Parlaklığı korumak için yumuşak bir parlatma beziyle sık sık parlat ve gümüş suyu, cila sıvısı, ultrasonik temizleme, güçlü kimyasallardan kaçın.

  1. Xeneora mücevherlerimi nasıl temizlemeliyim?

Kararmayı temizlemek için mücevherini seyreltilmiş sabunlu suyla nazikçe fırçala veya temizlik setimizi kullanıyorsan en fazla 2 dakika boyunca karışımda beklet. İyice kurula ve mücevher parlatma bezi ile parlat. 925 gümüş ve saf altın ürünler için parlatma bezimizin beyaz tarafını ve 14 ayar pembe altın ve beyaz altın gibi kaplamalı parçalar için bezin pembe tarafını kullanmanı öneririz. Bu durum, bilekliğinin halkaları arasında birikebilecek kir ve parçacıkların, aşınmaya ve yıpranmaya neden olacak şekilde uzaklaştırılmasına yardımcı olur. Yılda iki kere profesyonel temizlik, mücevherinin her zaman güzel görünmesini sağlar.

Deri için: Günlük temizlik için deriyi yumuşak, kuru bir bezle sil. Lekeler emilmeden veya kurumadan hemen önce çıkarılmalıdır. Yumuşak profesyonel temizleyici (kimyasal içermeyen), toz sabun veya eyer sabunu gibi yumuşak bir sabun kullan. Bir kâsede köpük oluştur ve köpüğü yumuşak, tüy bırakmayan bir beze al, ardından deriyi sil. Daha sonra deriyi kuru bir bezle sil ve daha fazla korumak için bir deri bakım kremi sür. Deriyi doğrudan güneş ışığına maruz bırakma.

Yukarı Kaydır
  • Menü
KAPAT
Ana Sayfa
0 İstek Listesi

Sepetiniz 0

KAPAT

Alışveriş sepeti boş!

Alışverişe Devam Et

WhatsApp'la Bilgi Alın
Yardım ister misiniz?
Merhaba 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz?